Brand: Palmonix
TKG-1082

Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc

60.00 lei

+
Telecomanda Controller Wireless Double Shock pentru Play Station PS3 si PC
Telecomanda Controller Wireless Double Shock pentru Play Station PS3 si PC

Cu un design ergonomic, gamepad-ul va permite sa jucati jocuri sofisticate. Gamepad-ul este prevazut cu 12 butoane de actiune
inclusiv 2 butoane in stick-uri analogice, 2 moduri de operare (analogic si digital) si 8 way D-pad pentru un acces facil la cele mai multe functii.

Descriere:
a€¢ Functie de vibrare
a€¢ Mod digital sau analog
a€¢ 8 directii
a€¢ 12 butoane de actiune
a€¢ Compatibil cu sisteme Windows 98/ME/NT/2000/XP

Producator:PalmonixCod:TKG8-1082

Poti comanda online produsul Telecomanda Controller Wireless Double Shock pentru Play Station PS3 si PC la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1082 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1082 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telecomanda controller wireless double shock pentru play station ps3 si pc

Comanda cu incredere