Brand: Palmonix
GTL-U13C

Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m

18.00 lei

Telecomanda Bluetooth pentru Selfie Compatibila cu Telefoane si Tablete Android si iOS, Raza Actiune 10m
Telecomanda Bluetooth pentru Selfie Compatibila cu Telefoane si Tablete Android si iOS, Raza Actiune 10m

Caracteristicile produsului:
- Compatibil cu Android 4.2.2 și iOS 6.0 sau mai târziu
- Comunicare: Bluetooth 3.0
- Frecvența de transmisie: 2.4GHz ~ 2.4835GHz
- Gama de operare: 10m
- Alimentare: CR2032 litiu baterie
- Dimensiuni: 48x30x10mm
- Greutate: aprox 8g

Mod de folosire:
- Pornirea dispozitivului, de exemplu: smartphone
- Conectarea / împerecherea dispozitivului cu telecomanda prin Bluetooth
- Pornirea aparatului foto
- Apăsați butonul telecomenzii pentru a face o fotografie

Producator:PalmonixCod:GTL15-U13C

Poti comanda online produsul Telecomanda Bluetooth pentru Selfie Compatibila cu Telefoane si Tablete Android si iOS, Raza Actiune 10m la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-U13C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-U13C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Telecomanda bluetooth pentru selfie compatibila cu telefoane si tablete android si ios, raza actiune 10m

Comanda cu incredere