Brand: ATL
APT-AK317

Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru

82.00 lei

+
Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu USB, Negru
Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu USB, Negru

Tastatură cu 104 taste iluminate - este cadoul perfect pentru fiecare persoana care-i place sa joace jocuri pe computer si nu numai.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Tastatură de dimensiuni mari, cu taste bune si placute, excelenta pentru jocuri pe computer
Aceasta are suport anti-alunecare incorporat, care oferă tracțiune mare și sprijin.
Echipat cu lumină de fundal impresionantă (în 3 culori), ca sa puteți găsi cu ușurință tastele corecte noaptea cu lumina stansa.
Cablu de conectare USB are lungimea de 1,5 metri.
Compatibil cu Windows 7, XP, Vista, 2000 și Linux. Funcționează de asemenea cu PS3, iPad, iPhone.

Specificații:

Culoare: Negru
Tastatură completă QWERTY 104 buc.
Caracteristici multimedia: Da
Lumina de fundal: Da (roșu, albastru, violet - selectabila prin buton)
Reglarea intensitatii luminii din fundal
Conexiune: Cablu USB de 1,5 m
Cerințe de sistem: Windows 2000 / XP / Vista / 7Mac OS 10.x sau Linux (Debian 3.1 / Redhat 9.0 / Ubuntu 8.10 / Fedora 7.0)

Producator:ATLCod:APT8-AK317

Poti comanda online produsul Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu USB, Negru la pretul de 82lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 82.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 82.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 82.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK317 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK317 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tastatura computer cu taste iluminate de diferite culori, cu conectare cablu usb, negru

Comanda cu incredere