Brand: IsoTrade
MXY-6494

Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm

43.00 lei

+
Tarc tip Piscina Pliabila pentru Joaca Copii, Diametru 90cm
Tarc tip Piscina Pliabila pentru Joaca Copii, Diametru 90cm

Caracteristici:
DESFASURARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ - tehnologia inovatoare "POP UP" permite distribuirea rapidă și ușoară a produsului; doar câteva mișcări de și gata; în câteva momente, copilul poate începe să utilizeze jucaria.
PRACTIC - este caracterizat de funcționalitate; după pliere, dimensiunile diminuate îi permit să fie utilizat, de exemplu ca un recipient pentru jucării; când copilul crește, puteți folosi piscina uscata ca un tarc pentru animalele mici - animalele de companie; produsul este potrivit pentru joaca în interior și în exterior.
SPECIFICAȚII - Certificat CE, EN 71; dimensiuni: 90 / 35cm; greutate 300g.
SIGURANTA - produsul este certificat necesar; materialul este favorabil pentru copii; tijele din oțel au fost tăiate cu precizie; produsul nu are muchii ascuțite și este complet sigur pentru sănătatea copilului.
USOR - datorită greutății reduse, produsul poate fi ușor deplasat.

SPECIFICAȚII:
-material: poliester.
-vârsta: +3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni (lățime / înălțime): 90 / 35cm.
-greutate: 300g.

Materialul colorat și estetica încurajează copilul să rămână în tarcul de joaca. Designul este rezistent și durabil, ceea ce oferă durata de utilizare a produsului. Tijele din oțel au fost tăiate cu precizie, produsul nu are muchii ascuțite și este complet sigur pentru sănătatea copilului.

Tehnologia inovatoare "POP UP" utilizată permite deplierea rapidă și ușoară a produsului. În câteva momente, copilul poate începe să utilizeze tarcul.

* bilele nu sunt incluse în set.

Tarcul este ușor și la îndemână, ceea ce face depozitarea și transportul confortabil și simplu. Nici o problemă, se poate depozita în garderobă, se poate muta sau se poate lua intr-o călătorie, in mașina. Plierea și desfășurarea este extrem de simplă.

Tarcul este recomandat pentru uz personal la domiciliu și va fi, de asemenea, un echipament perfect pentru grădinițe, spitale pentru copii și centre de îngrijire și educație.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6494

Poti comanda online produsul Tarc tip Piscina Pliabila pentru Joaca Copii, Diametru 90cm la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6494 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6494 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tarc tip piscina pliabila pentru joaca copii, diametru 90cm

Comanda cu incredere