Brand: Malatec
MXY-1803

Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati

281.00 lei

+
Tarc Stand din Lemn pentru Ingradire 7mp pentru Animale sau Diverse Activitati

Tarc Stand din Lemn pentru Ingradire 7mp pentru Animale sau Diverse ActivitatiEste realizat din lemn de pin solid, curățat - elementele respective sunt netede și părțile unghiulare - curbate. Posibilitatea de a obține spațiu închis cu o suprafață de 7,2 m2. Tarcul este perfect atât pentru animale, de ex. câini. Este echipat cu ușă deschisă și protecție pentru deschidere. Afișajul după pliere este un produs care economisește spațiu, astfel încât acesta facilitează stocarea. Pentru o protecție suplimentară pentru mutarea parasolarului există posibilitatea de a o atașa la perete. Multe posibilități de utilizare. Toate elementele de asamblare (șuruburi, cheie) sunt incluse în set. Ansamblarea este foarte ușoară și nu ia mult timp.

SPECIFICAȚIE

Material lemn

Cantitate panouri: 8

Dimensiunile panoului 68x90cm

Zonă până la 7,2m2

Greutate 10 kgProducator:MalatecCod:MXY11-1803

Poti comanda online produsul Tarc Stand din Lemn pentru Ingradire 7mp pentru Animale sau Diverse Activitati la pretul de 281lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 281.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 281.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 281.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1803 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1803 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tarc stand din lemn pentru ingradire 7mp pentru animale sau diverse activitati

Comanda cu incredere