Brand: ATL
APT-AG269

Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila

7.00 lei

+
Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila
Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila

Tampoanele anti-transpirație sunt un produs plăcut, ușor de utilizat și convenabil care protejează îmbrăcămintea. Protejați eficient împotriva petelor supărătoare de transpirație și urmele antiperspiranților pe haine.

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
Este un branț ultrasubt (invizibil) alcătuit din straturi alergene scăzute și un fund puternic autoadeziv. Este așezat pe interiorul îmbrăcăminții.
Este realizat dintr-un material moale care oferă confort atunci când este purtat.
Se potrivește perfect, absoarbe umezeala și oferă un sentiment de prospețime.
Inserțiile sunt un sprijin mare pentru persoanele pentru care transpirația și petele vizibile pe haine sunt tratate ca o lipsă de confort, dificultate și, uneori, chiar o problemă de viață.
Datorită antiperspirantului, hainele dvs. rămân curate și mai necurate.
UNISEX - pot fi folosite de bărbați și femei.
Stratul adeziv din piele - branț care nu este vizibil sub îmbrăcăminte.
Cantitate: 2 bucăți

Producator:ATLCod:APT11-AG269

Poti comanda online produsul Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila la pretul de 7lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 7.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 7.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 7.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG269 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG269 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Tampoane absorbante anti-transpiratie, fara urme de pete sub brat axila

Comanda cu incredere