Brand: IsoTrade
MXY-115

Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c

33.00 lei

+
Sutien Silicon Invizibil fara Bretele cu Push-Up Magic BRA, Marimea C
Sutien Silicon Invizibil fara Bretele cu Push-Up Magic BRA, Marimea C

SPECIFICAȚII:

-tip: silicon
-marime: C
-Greutate: 191g

Sutienul este realizat din silicon medical, datorită căruia seamănă cu pielea umană. După ce ați aplicat cupa, siliconul ia forma potrivita bustului dvs., astfel încât acesta să fie mai bine expus, ridicat.

Utilizare:

1. Pe pielea curată și uscată (fără creme), așezați corect cupele ținând-o cu mana marginea exterioara pentru a obține o formă anatomică.

2. Apăsați-le ușor pe piept și țineți-le până se încălzesc ușor (căldura corporală va permite potrivrea perfecta).

3. Conectați ușor cupele și fixați-le.

După fiecare utilizare, se spală ușor cu apă caldă și se lasă să se usuce (Nu ștergeți prosop sau alte materiale - poate deteriora partea adeziva! A nu se usca pe radiator sau alte surse de căldură).

Producator:IsoTradeCod:MXY5-115

Poti comanda online produsul Sutien Silicon Invizibil fara Bretele cu Push-Up Magic BRA, Marimea C la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-115 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-115 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sutien silicon invizibil fara bretele cu push-up magic bra, marimea c

Comanda cu incredere