Brand: IsoTrade
MXY-5063

Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b

22.00 lei

+
Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime B
Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime B

Sutien Magic Bra:
-interiorul adeziv aderă perfect la piele și strange bustul pentru a accentua, ridica și expune cel mai bine.
-șnurul permite o fixare perfectă a sutienului.

SPECIFICAȚII:
-dimensiune: B.
-culoare: bej (nud).
-Greutate: 41g.
-dimensiune cupa (lățime / înălțime): 13,5x11,5 cm.

Sutienul este fabricat dintr-o țesătură care permite respirația. Interiorul este acoperit cu un gel special, autoadeziv. După aplicarea cupei și strangerea siretului, bustul este accentuat, ridicat și expus.

Sutienul este ideal pentru rochii și bluze fără bretele sau cu spate goal. Este fabricat din material respirator, antibacterian. Sutienul este confortabil de purtat și oferă o formă frumoasă sânilor.

Utilizare:
1. Desfaceți sireturile. Pentru pielea curată și uscată (fără creme), puneți cupele într-o poziție adecvată și țineți marginea cupei pentru a obține o formă anatomică.

2. Trageți șirurile pentru a strange si accentua bustul.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5063

Poti comanda online produsul Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime B la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5063 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5063 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime b

Comanda cu incredere