Brand: ATL
APT-BQ35B

Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b

27.00 lei

+
Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime 70B
Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime 70B

Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime 70B

Ideal pentru toate bluzele sau rochitele fără bretele sau cu spatele gol.

Caracteristicile produsului:

-Confortabil și, cel mai important, discret.
-Se potrivește bine și nu iese în afara conturului îmbrăcămintei.
-Suport autonom - fară bretele.
-Fabricat din material respirabil și antibacteriene.

Specificații:

-Material: respirabil, antibacterian
-Dimensiune: 70B
-Culoare: Bej

Producator:ATLCod:APT10-BQ35B

Poti comanda online produsul Sutien Magic Bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare Bej, marime 70B la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ35B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ35B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sutien magic bra cu push-up si parte adeziva, fara bretele, culoare bej, marime 70b

Comanda cu incredere