Brand: Maclean Energy
CTR-MC-780

Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade

65.00 lei

+
Suport Videoproiector pentru Tavan Plafon, Reglabil la 360 Grade
Suport Videoproiector pentru Tavan Plafon, Reglabil la 360 Grade

Maclean MC-780

Suportul universal de plafon pentru proiector. Aspect profesional, instalare rapidă și ușoară.

Un design unic

Posibilitatea poziționării libere a brațelor permite montarea oricărui proiector.

Un set complet

Un set de șuruburi și prize pentru montarea proiectorului și a unui suport pentru tavan, precum și instrucțiunile de asamblare sunt atașate la suport.

Specificație tehnică:

Încărcare maximă: 13,6 kg
Spațierea șuruburilor pe proiector 72 - 450 mm
Rotiți proiectorul la 360 de grade
Asamblarea și demontarea simplă a proiectorului
de înaltă calitate a manopera
Acoperire cu pulbere
negru
Setul include un set de șuruburi pentru a înșuruba mânerul la tavan și pentru a monta proiectorul
În set:

Plafonul pentru proiector
Un set de șuruburi pentru atașarea suportului tavanului și pentru atașarea proiectorului
Ambalaje originale
Instrucțiuni de asamblare
Confirmarea achiziției

Producator:Maclean EnergyCod:CTR5-MC-780

Poti comanda online produsul Suport Videoproiector pentru Tavan Plafon, Reglabil la 360 Grade la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-MC-780 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-MC-780 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport videoproiector pentru tavan plafon, reglabil la 360 grade

Comanda cu incredere