Brand: ATL
APT-AP2A

Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps

29.00 lei

+
Suport universal de bicicleta pentru telefon smartphone, PDA sau GPS, Negru
Suport universal de bicicleta pentru telefon smartphone, PDA sau GPS, Negru

Caracteristicile produsului:

Produs nou de inalta calitate,
Constructie solida, universal pentru PDA, telefon mobil sau GPS.
Montarea se face pe ghidonul sau cadrul bicicletei (diametru 2,6 cm).
Mecanismul de prindere incorporat (de la 4,3 cm la 11 cm) îl face potrivit pentru o multime de PDA-uri, telefoane sau GPS.
Potrivit pentru dispozitive cu afișaj pe verticală și orizontală.
Brațele suportului sunt dotate cu spumă moale, care ajuta la evitarea zgârierii echipamentului.
Instalare ușoară și rapida
Culoare: Negru
Ambalaj: cutie estetica

Producator:ATLCod:APT3-AP2A

Poti comanda online produsul Suport universal de bicicleta pentru telefon smartphone, PDA sau GPS, Negru la pretul de 32lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 29.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 29.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 29.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AP2A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AP2A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport universal gsm pentru bicicleta pentru pda, telefon mobil, gps

Comanda cu incredere