Brand: APT
APT-AP1L

Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm

25.00 lei

+
Suport Universal Auto One Touch pentru Telefon cu Latime Reglabila 50-75mm
Suport Universal Auto One Touch pentru Telefon cu Latime Reglabila 50-75mm

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate, foarte solid, suport universal pentru smartphone, PDA, GPS mic.
Poate fi atașat pe parbriz cu ajutorul unei ventuze puternice.
Mecanismul de ajustare a lățimii suportului (de la 50mm la 75mm), face posibilă montarea la majoritatea smartphone-urilor disponibile pe piață.
Constructia mecanismului de prindere îi permite să rotească telefonul din suport și să regleze înclinarea lui pentru o poziționare corespunzătoare, astfel încât să nu se limiteze câmpul de vizibilitate și în același timp, sa fie la distanța corectă de utilizator pentru o siguranta corespunzătoare si utila.
Potrivit pentru dispozitivele cu afișaj vertical și orizontal.
Telefonul se instaleaza rapid; impingeti telefonul in suport, astfel clema de fixare se fixează automat.
Brațele suportului sunt echipate cu cauciuc moale pentru a preveni zgârierea telefonului.
Instalare foarte ușoară și rapidă pe parbriz auto sau pe altă suprafață plană.
Culoare: Negru, cu inserții colorate (trimise aleator)

Producator:APTCod:APT6-AP1L

Poti comanda online produsul Suport Universal Auto One Touch pentru Telefon cu Latime Reglabila 50-75mm la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AP1L nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AP1L atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport universal auto one touch pentru telefon cu latime reglabila 50-75mm

Comanda cu incredere