Brand: APT
APT-AG17A

Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat

33.00 lei

+
Suport Umeras Auto pentru Scaun Masina din Metal Cromat
Suport Umeras Auto pentru Scaun Masina din Metal Cromat

Este conceput pentru a putea fi atașat pe spatele scaunului șoferului sau al pasagerului.
Perfect pentru îngrijirea aspectului impecabil al costumului si pentru călătorie.

Produs nou de înaltă calitate.
Dimensiune universală - potrivit pentru majoritatea mașinilor (diametrul intre suporturi tetieră 12 mm)
Elegant și foarte practic. Are o construcție foarte simplă păstrându-si în același timp funcționalitatea completă.
Umerasul nu are capete ascuțite, deci este în siguranță pentru hainele dvs.
Perfect pentru călătorie când doriți să vă păstrați hainele curate, acest mod eficient ajută la protejarea lor de pete.
Montarea este foarte simplă - atasati picioarele umerasului sub tetiera.
Cârligul însuși se va încadra în distanța de montare a tetierei și va lua forma corespunzătoare.
Lungime 45 cm, înălțime 18 cm

Producator:APTCod:APT6-AG17A

Poti comanda online produsul Suport Umeras Auto pentru Scaun Masina din Metal Cromat la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG17A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG17A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport umeras auto pentru scaun masina din metal cromat

Comanda cu incredere