Brand: GTL
GTL-S2

Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm

14.00 lei

+
Suport Trepied Telescopic pentru Aparat Foto Video, Inaltime Reglabila 13-19cm
Suport Trepied Telescopic pentru Aparat Foto Video, Inaltime Reglabila 13-19cm

De brand nou, de înaltă calitate , mini-trepied
cap se deplasează în 3 direcții - vă permite să realizați fotografii în verticală
Ideal pentru fotografii macro
filet universal 1/4 potrivite pentru toate modelele de cameră și aparat de fotografiat din
două segmente, picior ajustabil independent
stand fabricat din grad ridicat de aluminiu asigurând înaltă rigiditatea structurii și a aspectului estetic
Parametrii:
Înălțimea maximă: 19 cm
Înălțimea minimă de lucru: 13 cm
Înălțime după pliere: 14 cm

Producator:GTLCod:GTL6-S2

Poti comanda online produsul Suport Trepied Telescopic pentru Aparat Foto Video, Inaltime Reglabila 13-19cm la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-S2 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-S2 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport trepied telescopic pentru aparat foto video, inaltime reglabila 13-19cm

Comanda cu incredere