Brand: IsoTrade
MXY-2565

Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic

15.00 lei

Suport tip Buzunar Autoadeziv pentru Masina cu Plasa si Rama din Plastic
Suport tip Buzunar Autoadeziv pentru Masina cu Plasa si Rama din Plastic

Caracteristici:
-ideal pentru stocarea diferitelor obiecte, de exemplu: pixuri, smartphone-uri, carduri, chei etc.
-împiedică deplasarea obiectelor.
-instalare instantanee cu bbanda dublu-adeziva.
-posibilitatea de montare aproape oriunde în mașină și nu numai.

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni interne (lățime / înălțime): 16,5x6 cm.
-dimensiuni externe (lățime / înălțime): 19,5x8 cm.
-material: plastic + plasă elastică.
-Greutate: 30g.

Un organizator practic cu o plasă flexibilă. Ajută la menținerea ordinii în interiorul mașinii. Ideal pentru stocarea elementelor pe care trebuie să le aveți întotdeauna la îndemână, de exemplu: un stilou, telefon, carduri, chei etc.

Instalarea instantanee cu banda dublu-adeziva . Posibilitatea de montare aproape oriunde în mașină - în apropierea schimbătorului de viteze, a ușii laterale, a portbagajului, dar și în alte locuri, nu numai în mașină, de exemplu în baie, în dormitor etc.

Plasă de protecție protejează împotriva mișcarea obiectelor. Ușor de curățat - ștergeți doar cu o cârpă umedă și un detergent.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-2565

Poti comanda online produsul Suport tip Buzunar Autoadeziv pentru Masina cu Plasa si Rama din Plastic la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2565 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2565 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport tip buzunar autoadeziv pentru masina cu plasa si rama din plastic

Comanda cu incredere