Brand: Palmonix
TKG-1176

Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru

22.00 lei

+
Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare Negru

Suport telefon universal cu capat rotativ 360A° si prindere prin ventuza, culoare NegruSuportul auto funcțional este soluția pentru toate problemele legate de poziționarea echipamentului în mașină! Fixarea simplă, fără scule, pe parbriz permite ca suportul să stea în locul cel mai convenabil, iar capul rotativ 360 A° oferă o zonă infinită de manevrare a telefonului sau navigației. Designul miniatural, elegant și de înaltă calitate si prețul atât de accesibil sunt câteva dintre avantajele care ar trebui luate în considerare!

Producator:

PalmonixCod:

TKG10-1176

Poti comanda online produsul Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare Negru la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1176 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1176 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport telefon universal cu capat rotativ 360° si prindere prin ventuza, culoare negru

Comanda cu incredere