Brand: Inny
TKG-776-NEGRU

Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru

30.00 lei

+
Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare Negru

Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare NegruO versiune modernă, stabilă și universală pentru posesorii de telefoane din seria Exsclusive Line. Călătorește confortabil și bucură-te de telefonul tău, care va fi întotdeauna la vedere.Are un sistem modern care vă permite să reglați unghiul de înclinare în fiecare plan și capacitatea de rotire la 360 de grade. Îi dau libertate și comoditate deplină în uz.*Universal - se potrivește oricărui telefon.
*Suportul este ușor de folosit și de instalat, datorită acestuia puteți efectua în siguranță apeluri fără a utiliza mâinile sau navigația în timp ce conduceți.
*Suportul a fost fabricat din material rezistent de cea mai bună calitate, perfect pentru utilizarea de zi cu zi, în călătorii lungi sau călătorii de afaceri.
*Cap rotativ de 360 de grade.
*Dimensiune compactă
*Sistemul de asamblare Easy One Touch
*Faceți clic pe On - blocarea arcurilor permite îndepărtarea și instalarea ușoară a suportului de la grila de ventilație.
*Nu este nevoie să schimbați suportul atunci când schimbați telefonul.
-Este echipat cu 6 magneți cu o greutate de 7lBSetul contine:
-suport pentru grila de ventilație
-o placă mică pentru montare pe telefon dacă nu folosim husa.
-o placă mare care trebuie montată sub husa sau pe capacul bateriei.
-folie pentru a lipi sub o placă metalică.
-ambalaj din carton.Specificații:
-Blocare puternică
-Cap rotativ de 360 de grade
-Reglarea unghiului de înclinare
-Sistemul ONE-HAND
-Magnet puternic
-Dimensiune compactă
-Montarea pe grila auto.
-Un finisaj elegant.Producator:InnyCod:TKG2-776-negru

Poti comanda online produsul Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare Negru la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-776-NEGRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-776-NEGRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport telefon magnetic universal cu sistem de reglare a unghiului de inclinare, culoare negru

Comanda cu incredere