Brand: IsoTrade
MXY-6449

Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru

18.00 lei

Suport Telefon Flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare Negru
Suport Telefon Flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare Negru

Caracteristici:
CAPAT 360 A°- capul pivotant vă permite să reglați dispozitivul în unghi drept, fără a schimba setarea întregului suport.
REGLARE POZIȚIE - suportul este flexibil; acesta poate fi îndoit, curbat și stabilit în funcție de nevoile individuale.
SPECIFICAȚII - culoare: negru; lungime totală 72cm; distanța maximă a mânerului de prindere: 13 cm; distanța maximă a clemei de prindere: 7,5 cm; capat rotativ la 360 de grade; greutate: 125g.
ANTIALUNECARE - protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor, minimizează riscul căderii accidentale și stabilizează.
DESIGN ERGONOMIC - suportul a fost proiectat într-un mod care să asigure utilizatorului accesul facil la porturile din aparat.

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-material: ABS plastic.
-material brat: PVC plastic + aluminiu.
-lungime totală: 72cm.
-spațiere max. mâner: 13cm.
-spatiere max. clema: 7,5 cm.
-cap rotativ: 360 A°.
-greutate: 125g.

Suportul conceput pentru a ține telefonul este un gadget extrem de funcțional, apreciat de oameni pentru care confortul și utilizarea sunt importante.

Suportul flexibil, lung vă permite să plasați telefonul în orice poziție și să oferiți confort în timpul activităților zilnice, cum ar fi curățenia sau gătitul. Mulțumită lui, atunci când folosim o rețeta de pe internet, nu trebuie să privim telefonul aflat pe masa, ci îl putem pune la nivelul ochilor. Vizionarea filmului sau a serialului preferat nu necesită menținerea dispozitivului în mână, ceea ce vă oferă o gamă completă de mișcări libere și vă permite să faceți alte lucruri suplimentare.

Montarea suportului este extrem de rapidă și ușoară, iar posibilitățile de fixare sunt nesfârșite. Clema practica și robusta îl atașează stabil pe orice substrat, a cărui grosime nu depășește 7,5 cm. Capul rotativ de 360 A° asigură o poziționare fără probleme a suportului într-o poziție convenabilă, din orice unghi, în funcție de nevoile individuale. Mânerul flexibil poate fi curbat, îndoit după voință si nu-și schimbă automat poziția.

Finisajul antialunecare protejează dispozitivul de zgârieturi și reduce riscul de cădere accidentală și deteriorarea suprafețelor. Suportul este universal și îl putem atașa cu succes la majoritatea modelelor de telefoane disponibile pe piață.

Suportul a fost proiectat într-un mod ergonomic, oferind utilizatorului acces ușor la porturile din dispozitiv.

Datorită construcției speciale care păstrează forma dată, va fi perfect atât acasă, cât și în aer liber sau în călătorii. Suportul este grozav ca un suport atunci când fotografiați într-o călătorie sau când filmați.

Produsul este recomandat pentru toți utilizatorii de telefon, indiferent de vârstă și sex.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6449

Poti comanda online produsul Suport Telefon Flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare Negru la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6449 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6449 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport telefon flexibil cu capat rotativ si clema prindere, lungime 72cm, culoare negru

Comanda cu incredere