Brand: ManiaMall
APT-AP7A

Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire

18.00 lei

+
Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire
Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire

AP7A Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire

Suport telefon mobil cu prindere in gila de aerisire al mașinii.

Caracteristicile produsului:

-Suport auto pentru telefon smartphone este o soluție care vă va oferi suport confortabil și convenabil pentru telefon si o oportunitate in utilizarea unui acestuia în mașină.
-Fabricarea sa din material plastic ABS de înaltă calitate asigură menținerea stabilă a dispozitivului.
-Suportul are un design modern și constructie ergonomic
-Este reglabil si poate găzdui lățimea smartphonului de 5 - 9 cm.
-Ușor de instalat - trebuie doar prins în grila mașinii. Potrivit pentru toate modelele de autoturisme.
-Telefonul poate fi reglat în suportul orizontal sau vertical (cap 360 de grade), ceea ce face un instrument perfect pentru vizionarea de filme, de navigație sau de a juca jocuri în timp ce călătoriti cu avionul, trenul.
-Culoare: Negru
-Dimensiuni: 97 x 45 x 28mm
-Ambalaj: colorat, cutie de estetică

Producator:ManiaMallCod:APT-AP7A

Poti comanda online produsul Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AP7A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AP7A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport telefon auto cu prindere in grila de aerisire

Comanda cu incredere