Brand: Blow
BLW-75-323

Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz

25.00 lei

+
Suport Telefon Auto Ajustabil Universal, Prindere Ventuza pe Parbriz
Suport Telefon Auto Ajustabil Universal, Prindere Ventuza pe Parbriz

Suportul universal BLOW permite utilizarea în siguranță a dispozitivelor mobile în timp ce conduceți. Produsul este caracterizat prin design atractiv și permite poziționarea dispozitivului într-un unghi convenabil. Forma subțire reduce foarte putin vizibilitatea în timp ce conduceti.

Specificații:
- Asamblare ușoară.
- Ventuza stabila: 70 mm
- Laterale cauciucate de susținere a telefonului.
- Poate fi rotit 360 de grade.

Dimensiuni:
- Spațiu intre brațelor: 50 - 95 mm.
- Dimensiuni: 75 x 120 x 160 mm.

Producator:BlowCod:BLW5-75-323

Poti comanda online produsul Suport Telefon Auto Ajustabil Universal, Prindere Ventuza pe Parbriz la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-75-323 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-75-323 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport telefon auto ajustabil universal, prindere ventuza pe parbriz

Comanda cu incredere