Brand: VoiceKraft
VKFT-17-TYS

Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg

172.00 lei

+
Suport Stativ Metalic pentru Boxe HQ, Inaltime Reglabila pana la 170cm, Capacitate 60kg

Suport Stativ Metalic pentru Boxe HQ, Inaltime Reglabila pana la 170cm, Capacitate 60kgStativul permite sustinerea difuzoarelor la inaltime, ceea ce înseamnă că sunetul nu este suprimat prin elemente de decor sau altele. Stativul poate fi încărcat cu difuzoare cu greutatea de până la 60 kg, adaptate în acest scop. Inaltimea maximă a suportului este de 170 cm. Standul are o ajustare a înălțimii de 5 grade. În plus, trepiedul are o platformă metalică pentru fixarea difuzoarelor care nu au un suport.

Încărcare maximă: 60 kg
Constructie: aluminiu
Culoare: negruProducator:VoiceKraftCod:VKFT4-17-TYS

Poti comanda online produsul Suport Stativ Metalic pentru Boxe HQ, Inaltime Reglabila pana la 170cm, Capacitate 60kg la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul VKFT-17-TYS nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul VKFT-17-TYS atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport stativ metalic pentru boxe hq, inaltime reglabila pana la 170cm, capacitate 60kg

Comanda cu incredere