Brand: Maclean
CTR-MC607-B

Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru

60.00 lei

+
Suport Reglabil pentru Cuptorul cu Microunde sau Cuptor Electric, Capacitate 35kg, Culoare Negru
Suport Reglabil pentru Cuptorul cu Microunde sau Cuptor Electric, Capacitate 35kg, Culoare Negru

Caracteristicile produsului:

Capacitate de până la 35 kg
Adâncimea reglabilă a mânerului (ambele suporturi din set) pe ghidajele telescopice (29-42 cm)
Setul este alcătuit din două părți (stânga și dreapta)
Montarea pe perete cu două șuruburi, care sunt apoi acoperite cu dopuri estetice
Culoare: negru

Producator:MacleanCod:CTR7-MC607-B

Poti comanda online produsul Suport Reglabil pentru Cuptorul cu Microunde sau Cuptor Electric, Capacitate 35kg, Culoare Negru la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-MC607-B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-MC607-B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport reglabil pentru cuptorul cu microunde sau cuptor electric, capacitate 35kg, culoare negru

Comanda cu incredere