Brand: Palmonix
GKW-MELA-NEGRU

Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru

105.00 lei

+
Suport Raft Mela pentru Incaltaminte cu 10 Rafturi, Capacitate 50 Perechi, Culoare Negru
Suport Raft Mela pentru Incaltaminte cu 10 Rafturi, Capacitate 50 Perechi, Culoare Negru

MELA este un raft practic pe care se potrivesc orice pantofi. Datorită utilizării unui înveliș special sub formă de material textil rezistent la apă este ușor de curățat. Are o construcție ușoară și solidă, pe care o puteți orienta, transporta sau muta în orice moment.

Multifunctional!
- Perfect pentru companie, birou și acasă.
- Ușor de asamblat.
- Construcție ușoară și stabilă.
- Cadru metalic.
- Design estetic.
- Modernitate.
- 10 rafturi.

Tesătura textila impermeabila!
Rafturile sunt acoperite cu un strat special care împiedică să se murdărească.

Dimensiuni:
-Lățime: 100 cm.
-Adâncime: 29 cm.
-Înălțime: 175 cm.
-Înălțime dintre rafturi: 16 cm.

Producator:PalmonixCod:GKW2-mela-negru

Poti comanda online produsul Suport Raft Mela pentru Incaltaminte cu 10 Rafturi, Capacitate 50 Perechi, Culoare Negru la pretul de 105lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 105.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 105.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 105.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-MELA-NEGRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-MELA-NEGRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport raft mela pentru incaltaminte cu 10 rafturi, capacitate 50 perechi, culoare negru

Comanda cu incredere