Brand: Palmonix
GTL-PL3

Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg

54.00 lei

Suport Raft din Sticla Securizata pentru DVD Player, Receiver, Mediabox, Capacitate 10kg
Suport Raft din Sticla Securizata pentru DVD Player, Receiver, Mediabox, Capacitate 10kg

Raft din metal și sticlă securizată. Capacitatea maximă de încărcare garantată de producător este de 10 kg. Fixarea pe perete cu dopuri de expansiune incluse în kit. Rafturile pot fi ușor combinate cu mânerele disponibile în ofertă.

Parametrii tehnici:
- culoare: negru.
- suport din sticla securizata.
- dimensiuni: 30x25 cm.

Incluse:
- suport.
- baza metalica.
- suruburi de fixare.

Producator:PalmonixCod:GTL9-PL3

Poti comanda online produsul Suport Raft din Sticla Securizata pentru DVD Player, Receiver, Mediabox, Capacitate 10kg la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-PL3 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-PL3 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport raft din sticla securizata pentru dvd player, receiver, mediabox, capacitate 10kg

Comanda cu incredere