Brand: IsoTrade
MXY-5626

Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm

37.00 lei

+
Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm
Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 87x60x28cm
-material: metal, material, tesatura impermeabilă
-numărul de locuri pentru încălțăminte: 12 (posibilitate de prelungire)
-Greutate: 750g
-greutate cu ambalaj: 865g

Raftul, datorită designului său, este foarte ușor de asamblat. Datorită conexiunilor speciale, il puteți extinde cu ușurință până la orice înălțime. Prin cumpărarea a 2 sau mai multe seturi, puteți mări raftul și spațiul pentru încălțăminte. Materialul de raft este impermeabil, astfel încât să puteți pune pantofii acesta chiar și după ploaie. Pentru curatare rafturile trebuiesc doar șterse cu o cârpă. Acesta este potrivit atât pentru casa, cât și pentru birou, nu ocupă mult spațiu.

Producator:IsoTradeCod:MXY8-5626

Poti comanda online produsul Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm la pretul de 37lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 37.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 37.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 37.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5626 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5626 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport raft ajustabil pentru incaltaminte, 12 perechi, dimensiuni 87x60x28cm

Comanda cu incredere