Brand: IsoTrade
MXY-1083

Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm

22.00 lei

+
Suport Perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare Gri, dimensiuni 31x32cm
Suport Perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare Gri, dimensiuni 31x32cm

Caracteristici:
-excepțional de moale și plăcută, acoperită cu velur.
-forma ține perfect gâtul în poziția corectă.
-mica și foarte ușoara.

SPECIFICAȚII:
-culoare: gri.
-dimensiuni înainte de umflare (lungimea bazei / înălțimii): 44x26cm.
-dimensiuni după umflare (lungimea bazei / înălțimii): 31x32cm.
-greutate: 65g.

O pernă extrem de confortabilă. Perfecta atât pentru acasă cât și în timpul călătoriilor. Este extrem de moale și plăcută, acoperită cu velur. Aveți grijă de coloana vertebrală în timp ce călătoriți! Multe ore de condus sunt foarte obositoare, iar dormitul intr-o pozitie sedentara sau incomoda se sfarseste cu dureri ale coloanei vertebrale.

Luați-vă o pernă in fiecare călătorie pentru a petrece confortabil acest timp și a avea grijă de starea coloanei vertebrale. Forma acesteia ține perfect gâtul în poziția corectă. Perna este mică și foarte ușoară, astfel încât puteți să o luați cu ușurință in orice călătorie cu mașina sau o excursie cu drumeții.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-1083

Poti comanda online produsul Suport Perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare Gri, dimensiuni 31x32cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1083 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1083 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport perna gonflabila confortabila pentru calatorii, culoare gri, dimensiuni 31x32cm

Comanda cu incredere