Brand: Inny
TKG-866

Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade

100.00 lei

+
Suport numar auto cu camera video marsarier cu IR, unghi filmare 170 grade
Suport numar auto cu camera video marsarier cu IR, unghi filmare 170 grade

Camera de mers înapoi cu LED încorporata in suport numar înmatriculare cu cablaj.
Camera de mers înapoi este un dispozitiv extrem de util , datorită căruia puteti evita stresul inutil când parcați mașina chiar și în locuri greu accesibile . Camera are o lentilă largă de 170 A°, datorită căreia câmpul de vedere reprezintă cel puțin jumătate din dimensiunile camerelor oferite de competiție. LED-urile vă permit să utilizați camera în timpul nopții, datorită faptului că ofera suficientă lumină pentru a efectua manevrele necesare parcarii. Suportul cu camera de mers înapoi este soluția ideală pentru a monta camera de mers înapoi într-un mod neinvaziv, pur și simplu înlocuiți suportul și montati cablurile de alimentare la monitor / receptor. Camera poate fi ajustată vertical .

Simplitatea montajului:
-Instalarea camerei este extrem de simplă - demontați suportul auto din fabrica și montati noul suport. Setul include un cablu de 6 m care vă permite să vă conectați fără probleme la ecranul încorporat sau la un monitor suplimentar. Cablul de alimentare se conecteaza pentru alimentarea lămpii de mers înapoi - aparatul pornește automat când se activeaza treapta pentru mers inapoi.

Camera de înaltă calitate:
-4 LED-uri luminoase.
-carcasă solidă, impermeabilă (standard german IP69k).
-unghiul de vizualizare de 170 A°.
-calitate bună a înregistrărilor, atât în a€‹a€‹timpul zilei, cât și în timpul nopții.
-sursa de alimentare cu lumina in spate.
-acționarea automată a camerei în momentul trecerii in modul de mers înapoi.

Setul include:
-Suport numar auto cu o cameră de mers înapoi.
-Cablu 1xRCA de 6,5 m cu un cablu suplimentar de alimentare (de exemplu pentru monitoare).
-Schema de montaj.
-Cutie.

Specificații:
-Rezoluția video: 656x492 / 420 TV lines.
-Convertor: 1/3 "COLOR CMOS SONY.
-Obiectiv: unghi larg, clasa A +, 170 grade.
-Semnal de ieșire video: CCIR / EIA (PAL).
-Sistem TV: PAL.
-Temperatura de lucru: -30 la +80 grade.
-Modul de noapte: DA 4 LED-uri IR.
-Reducerea șocului: DA.
-Alimentare: 8-12 V / 60 mA.
-Functia oglindă: DA.
-Măsurarea distanței: scară electronică.
-Impermeabil IP67 și corp rezistent la șoc: DA / DA
-Cablu de monitor / cablu de alimentare: 500 cm / 150 cm.
-Senzor amurg: Da.

Producator:InnyCod:TKG2-866

Poti comanda online produsul Suport numar auto cu camera video marsarier cu IR, unghi filmare 170 grade la pretul de 100lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 100.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 100.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 100.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-866 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-866 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport numar auto cu camera video marsarier cu ir, unghi filmare 170 grade

Comanda cu incredere