Brand: Palmonix
ZLT-MONOPOD-GOPRO

Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon

49.00 lei

Suport Monopod Selfie Stick Telescopic pentru Camera GoPro Hero sau Telefon
Suport Monopod Selfie Stick Telescopic pentru Camera GoPro Hero sau Telefon

Se potrivește cu toate camerele cu montare filetată de 1/4 ". Include un adaptor pentru montarea camerelor GoPro montate pe un filet de 1/4".

Facilitează în mod semnificativ posibilitatea filmării și fotografierii de la distanță. Distanța maximă la care brațul poate fi extins este de 110 cm, este posibilă și stabilirea oricărei distanțe mai mici prin ajustarea manuală a fiecăreia dintre cele 7 secțiuni.Oferă confort și stabilitate fotografiilor preluate de la distanță.
Brațul este echipat cu un vârf reglabil pentru a schimba unghiul de înclinare a camerei (până la 180 de grade). Partea inferioară a mânerului, echipată cu un filet de 1/4 ", vă permite să conectați mai multe brațe pentru a extinde intervalul.

Caracteristici:
Lungimea maximă după extensie: 110cm
Lungime după pliere: 21cm
Material: oțel inoxidabil, PVC, aluminiu
Greutate: 130g
Sarcina maximă: 500g
Mâner anti-alunecare

Compatibil cu toate camerele GoPro

Setul conține:
selfie stick monopod;
adaptor GoPro;
Curea de mână.

Producator:PalmonixCod:ZLT3-monopod-GoPro

Poti comanda online produsul Suport Monopod Selfie Stick Telescopic pentru Camera GoPro Hero sau Telefon la pretul de 49lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 49.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 49.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 49.00 lei cat costa produsul cu codul ZLT-MONOPOD-GOPRO nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ZLT-MONOPOD-GOPRO atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport monopod selfie stick telescopic pentru camera gopro hero sau telefon

Comanda cu incredere