Brand: GTL
GTL-U1

Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm

69.00 lei

+
Suport Mobil Dublu pentru Haine, Inaltime Reglabila

Suport Mobil Dublu pentru Haine, Inaltime ReglabilaSuport dublu pentru haine sau incaltaminte cu inaltime reglabila, dimensiuni 89 / 150 x 78 x 42 cm


Specificatii tehnice:
- Culoare: negru - argintiu
- Tuburi metalice
- Conectori de fixare din plastic
- Dimensiuni minime: 89 x 78 x 42 cm inaltime / lățime / adâncime
- Ajustare înălțime de la 89 cm la aproximativ 150 cmProducator:GTLCod:GTL5-U1

Poti comanda online produsul Suport Mobil Dublu pentru Haine, Inaltime Reglabila la pretul de 84lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 69.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 69.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 69.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-U1 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-U1 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport dublu pentru haine si umerase, inaltime reglabila 89-150cm

Comanda cu incredere