Brand: ATL
APT-AG617

Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz

29.00 lei

+
Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz
Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz

Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29 x 13 x 6 cm, culoare roz

Caracteristicile produsului:

-Burete pentru manichiură cu husa de culoare roz.
-Husa este detașabila (fermoar). Acest lucru facilitează spălarea și curățarea acesteia.
-Perfect pentru utilizarea acasă sau într-un salon de înfrumusețare profesionist.

Specificații:

-Material: burete.
-Husa.
-Dimensiuni: 29cm lungime, 13cm lățime, 6cm înălțime.
-Culoare: roz.

Producator:ATLCod:APT10-AG617

Poti comanda online produsul Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz la pretul de 29lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 29.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 29.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 29.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG617 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG617 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport maini pentru manichiura cu husa detasabila, dimensiuni 29x13x6cm, culoare roz

Comanda cu incredere