Brand: ATL
APT-AP2

Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv

50.00 lei

Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau ATV

Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau ATV

Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru bicicletă, motociclete sau ATVCaracteristicile produsului:Produs nou de înaltă calitate.
Acest produs este solutia perfectă pentru utilizarea telefonului pe bicicletă, motocicleta sau ATV.
Acesta protejează telefonul de ploaie, murdărie și daune permițând în același timp exercitarea liberă a navigației în timpul conducerii.
Se potrivește cu majoritatea telefoanelor și smartphone-uri de pe piață, cu o lățime de max. 85mm și înălțimea de 150mm.
Produsul are in constructie doua tampoane de diferite grosimi, pentru a permite telefoanelor mai subtiri sa se apropie de ecranul din plastic si sa nu se miste in interiorul husei
Partea frontală a carcasei este realizat din material plastic transparent, durabil, prin care se poate vedea cu usurinta ecranul telefonului
Husa se conecteaza la ghidon printr-un sistem de fixare
Husa se poare roti si impinge in sus si in jos fiind fixata pe ghidon
Mânerul este echipat cu o amortizoare a vibrațiilor in timpul mersului.
Sistemul de prindere permite instalerea pe ghidoare de diferite marimi (pana la 25mm)
Husa este facuta din materiale solide, durabile și anti-vibrații.
Ușor de instalat, nu necesită unelte speciale.

Producator:ATLCod:APT3-AP2

Poti comanda online produsul Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau ATV la pretul de 50lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 50.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 50.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 50.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AP2 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AP2 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport impermeabil pentru telefon smartphone pe ghidon pentru biciclete, motociclete sau atv

Comanda cu incredere