Brand: Palmonix
MXY-7480

Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru

22.00 lei

+
Suport de Sticla sau Doza pentru Bicicleta, Ajustabil, Negru
Suport de Sticla sau Doza pentru Bicicleta, Ajustabil, Negru

DIMENSIUNI AJUSTABILE - diametrul poate fi redus sau mărit după cum este necesar, astfel încât să putem plasa cu ușurință nu numai sticle de apă, ci și cutii de conserve în el. Ajustarea perfectă a mânerului la ambalajul băuturii transportate înseamnă că nu va cădea chiar și atunci când conduceți pe teren accidentat.
CONSTRUCȚIE DURABILĂ - mânerul este realizat din plastic de înaltă calitate, datorită căruia va veti bucura de functionalitatea sa ani de zile. Se monteaza pe rama bicicletei.
ASAMBLAREA RAPIDĂ ȘI VERSATILITATE - un avantaj incontestabil al suportului reglabil este și asamblarea rapidă pe cadrul bicicletei. Mânerul se va potrivi oricarui tip de bicicletă.
O necesitate pentru fiecare ciclist - atât amator, cât și profesionist. Designul interesant și ușurința de asamblare sunt unele dintre caracteristicile sale apreciate de utilizatori.

SPECIFICAȚII- Dimensiune: 7,5 / 8,5 / 16,3 cm
- Culoare: negru

Producator:PalmonixCod:MXY17-7480

Poti comanda online produsul Suport de Sticla sau Doza pentru Bicicleta, Ajustabil, Negru la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7480 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7480 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport de sticla sau doza pentru bicicleta, ajustabil, negru

Comanda cu incredere