Brand: Kaminer
MXY-4164

Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru

181.00 lei

+
Suport Cos Metalic Elegant pentru Lemne pentru Sobe si Seminee, Culoare Negru
Suport Cos Metalic Elegant pentru Lemne pentru Sobe si Seminee, Culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-material: oțel acoperit cu pulbere; material textil.
-culoare: negru.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 50,5 / 37 / 50cm.
-greutate: 4,85 kg.
-greutate cu ambalaj: 5,5 kg.

Setul include:
-coș metalic pentru lemne.
-protectie textila.

Alimentarea rapida și eficienta cu lemne pentru foc are un impact asupra confortului general al utilizării semineelor a€‹a€‹sau a sobelor. Coșul / suport lemn pentru șemineu este un dispozitiv care nu numai că va îmbunătăți transportul lemnului, ci va permite stocarea acestuia în apropierea locului în care este folosit. Construcția metalică oferă coșului stabilitate și rezistenta. Partea inferioara are o suprafață netedă și uniformă. Acest lucru vă permite să păstrați curatenia, deoarece împiedică căderea așchiilor, a bucăților de lemn sau a altor murdării care pot fi pe lemne. Cele patru picioare stabile cu protectie din plastic păstrează suportul în poziția corectă chiar și atunci când nu este încărcată uniform și, de asemenea, protejaza solul de zgârieturi. Pe coș există, suplimentar, o protectie speciala din material textil, care protejează suprafața sa. Are și mânere, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia pentru a transporta lemne din locul depozitării sale în coșul de lângă șemineu.

Suprafața coșului a fost vopsită. Ca rezultat, nu este numai atractiv din punct de vedere vizual, ci și neted. Vopseaua aplicată cu tehnologia pulberii ofera suportului de lemne rezistenta la coroziune, chimicale, temperaturi ridicate și deteriorări mecanice. Prin urmare, coșul poate fi utilizat cu succes în exterior și exterior. De asemenea, suportul pentru lemn nu va fi deteriorat dacă va fi aproape de sursa de incalzire sau dacă scânteia va sări pe ea accidental.

Mânerele profilate corespunzător pe părțile laterale ale coșului permit o reglare eficientă și, în același timp, servesc la fixarea cosului.

Coșul este pregătit pentru utilizare într-un mod simplu. Setul conține toate elementele pentru asamblarea corectă.

Producator:KaminerCod:MXY14-4164

Poti comanda online produsul Suport Cos Metalic Elegant pentru Lemne pentru Sobe si Seminee, Culoare Negru la pretul de 181lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 181.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 181.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 181.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4164 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4164 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport cos metalic elegant pentru lemne pentru sobe si seminee, culoare negru

Comanda cu incredere