Brand: Palmonix
MXY-1065

Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari

14.00 lei

+
Suport Bord Auto Anti-Alunecare pentru Telefon, Tableta sau Ochelari
Suport Bord Auto Anti-Alunecare pentru Telefon, Tableta sau Ochelari

De cate ori ai scapat telefonul sau ochelarii intre pedale sau sub scaune?
Suportul anti-alunecare se fixeaza de bordul masinii, este impermeabil, durabil și elastic si se potrivește perfect cu interiorul oricarei masinii.
Cand isi pierde calitatile, acesta se pune sub apa si apoi se usca. Nu lasă urme de lipici și reziduuri adezive. Este confectionat din nanoparticule de silicon care se lipeste fara ajutorul unui magnet sau a unui adeziv.SECURITATE PENTRU TELEFONUL DVS. - nu este magnetic.
Rezistent la temperaturi scăzute și înalte și la radiații UV.Culoare: negru
Dimensiuni: 15 x 9,5 cm

Producator:PalmonixCod:MXY17-1065

Poti comanda online produsul Suport Bord Auto Anti-Alunecare pentru Telefon, Tableta sau Ochelari la pretul de 14lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 14.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 14.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 14.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1065 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1065 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport bord auto anti-alunecare pentru telefon, tableta sau ochelari

Comanda cu incredere