Brand: ManiaMall
APT-AG328

Suport auto pentru ochelari

12.00 lei

+
Suport auto pentru ochelari

Suport auto pentru ochelari

Caracteristicile produsului:

-Suportul auto pentru ochelarii de soare este un plus foarte practic și extrem de funcțional la mașină.
-Forma și designul suportului adecvat permite depozitarea în siguranță a ochelarilor, atât atunci când vehiculul staționează, precum in mers.
-Atașat la parasolarul mașinii sau pe altă suprafață plană. Foarte ușor de instalat.
-Acesta este ideal pentru a proteja ochelarii de la zgârieturi și daune.
-Material: ABS
-Dimensiune suport: 2.9 cm x 7,5 cm x 2,5 cm.
-Culoare: argintiu-negruProducator:ManiaMallCod:APT-AG328

Poti comanda online produsul Suport auto pentru ochelari la pretul de 12lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport auto pentru ochelari , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport auto pentru ochelari poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 12.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport auto pentru ochelari prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 12.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 12.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG328 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport auto pentru ochelari se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG328 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport auto pentru ochelari , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport auto pentru ochelari a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport auto pentru ochelari

Comanda cu incredere