Brand: Palmonix
MXY-1224

Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru

21.00 lei

+
Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare Negru
Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 7.5x2.5x2.3cm.
-greutate: 16g.

Suportul se monteaza pe un parasolar sau pe altă suprafață plană. Ansamblul este simplu și fixarea acestuia durează câteva secunde.

Glisați doar piciorul profilat al suportului pe parasolar (sau alt loc cu o suprafață plană). Este un obiect gadget funcțional care vă permite să depozitați în siguranță ochelarii atât în a€‹a€‹timpul mișcării vehiculului, cât și al stationarii acestuia.

Protejează ochelarii împotriva zgârieturilor - în alte locuri, unde sunt expuși la deteriorări, depozitați-i în suport.

Producator:PalmonixCod:MXY22-1224

Poti comanda online produsul Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare Negru la pretul de 21lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 21.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 21.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 21.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1224 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1224 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport auto pentru ochelari cu prindere la parasolar, culoare negru

Comanda cu incredere