Brand: Blow
BLW-75-320

Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza

25.00 lei

+
Suport Auto Magnetic GSM pentru Telefon, Reglabil cu Ventuza
Suport Auto Magnetic GSM pentru Telefon, Reglabil cu Ventuza

Manerul universal BLOW permite utilizarea în siguranță a dispozitivelor mobile în timp ce conduceți. Produsul este caracterizat prin design atractiv și permite poziționarea dispozitivului într-un unghi convenabil. Forma subțire a stației reduce ușor vizibilitatea în timp ce conduce, atât cu, cât și fără un smartphone conectat.

Specificații:

Un magnet foarte puternic, asigurând confort și eficiență ridicată

Abilitatea de a roti 360 de grade

Aplicație universală

Tehnologia Quick-Snap

Asamblare simplă

Diametrul magnetului: 45 mm

Dimensiuni: 70 x 70 x 82 mm

Include două plăci metalice (rotunde: 40 mm, dreptunghi: 45 x 65 mm)Manerul universal BLOW permite utilizarea în siguranță a dispozitivelor mobile în timp ce conduceți. Produsul este caracterizat prin design atractiv și permite poziționarea dispozitivului într-un unghi convenabil. Forma subțire a stației reduce ușor vizibilitatea în timp ce conduce, atât cu, cât și fără un smartphone conectat.

Specificații:

Un magnet foarte puternic, asigurând confort și eficiență ridicată

Abilitatea de a roti 360 de grade

Aplicație universală

Tehnologia Quick-Snap

Asamblare simplă

Diametrul magnetului: 45 mm

Dimensiuni: 70 x 70 x 82 mm

Include două plăci metalice (rotunde: 40 mm, dreptunghi: 45 x 65 mm)

Producator:BlowCod:BLW3-75-320

Poti comanda online produsul Suport Auto Magnetic GSM pentru Telefon, Reglabil cu Ventuza la pretul de 25lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 25.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 25.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 25.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-75-320 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-75-320 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Suport auto magnetic gsm pentru telefon, reglabil cu ventuza

Comanda cu incredere