Brand: Vordon
PPV-TB-20R+

Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+

279.00 lei

Subwoofer Bass Auto Activ tip Tub cu Amplificator Incorporat, Putere 400W, Diametru 20cm, Vordon TB-20R+
Subwoofer Bass Auto Activ tip Tub cu Amplificator Incorporat, Putere 400W, Diametru 20cm, Vordon TB-20R+

Calitate excelentă a sunetului
Subwoofer-ul activ de 8 "este echipat cu un difuzor de înaltă calitate pentru un sunet excelent și un bass profund și puternic, cu o putere de vârf de până la 400W.
Panoul de conectare
Echipat cu o gamă completă de reglaj - nivelul volumului și frecvența de funcționare a filtrelor inferioare și superioare.

Carcasă
Carcasa solidă cu un sistem bass-reflex vă permite să obțineți un bass puternic.

Caracteristici:
forma: tunel;
sensibilitate: 92 db;
frecventa sunetului 40-200 Hz;
putere RMS 120 W;
putere maxima 400 W;
impedanta 2 ohmi;
dimensiune difuzor 8 inch

În set
TB-20R + subwoofer,
Cablu,
Manual de utilizare.

http://pp.profitplus.smarthost.pl/Tuby%20Basowe/TB-20R+/gif.gif

Producator:VordonCod:PPV4-TB-20R+

Poti comanda online produsul Subwoofer Bass Auto Activ tip Tub cu Amplificator Incorporat, Putere 400W, Diametru 20cm, Vordon TB-20R+ la pretul de 279lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+ , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+ poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 279.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+ prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 279.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 279.00 lei cat costa produsul cu codul PPV-TB-20R+ nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+ se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul PPV-TB-20R+ atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+ , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+ a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Subwoofer bass auto activ tip tub cu amplificator incorporat, putere 400w, diametru 20cm, vordon tb-20r+

Comanda cu incredere