Brand: Inny
TKG-434

Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm

43.00 lei

+
Subler electronic profesional cu afisaj LCD, Masurare 0-150 mm
Subler electronic profesional cu afisaj LCD, Masurare 0-150 mm

Subler electronic profesional cu o precizie remarcabila la suta de milimetru + doua baterii incluse in set GRATUIT. Sublerul dvs. poate fi folosit fără probleme în industrie: prelucrarea metalelor, prelucrarea lemnului, bijuterii etc.

Ideal pentru orice atelier si nu numai. Lucru perfect care ar trebui să fie în garajul tău.

Sublerul are un afișaj foarte lizibil. Afișajul foarte clar și funcționarea intuitivă fac sublerul un instrument indispensabil în fiecare atelier, garaj și acasă.

Setul conține:
-Subler.
-Carcasa depozitare.
-2 x baterii.

Specificații:
-Fabricat din materiale de înaltă calitate.
-Interval de măsurare: 150 mm / 6 ".
-Precizia măsurării: 0,02 mm.
-Greutate: 170 g.
-Funcția ZERO.
-Fabricat din oțel inoxidabil.
-Alimentare: baterie LR 44 (2 baterii GRATUITE în set)
-Funcția de închidere automată (AUTO OFF)
-Măsurarea adâncimii.
-Măsurarea internă și externă.
-O carcasă elegantă care protejează sublerul împotriva deteriorării.
-Produsul este certificat CE.

Producator:InnyCod:TKG2-434

Poti comanda online produsul Subler electronic profesional cu afisaj LCD, Masurare 0-150 mm la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-434 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-434 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Subler electronic profesional cu afisaj lcd, masurare 0-150 mm

Comanda cu incredere