Brand: Apart
APT-AG477

Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml

42.00 lei

+
Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml
Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml

Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml - stoarce rapid sucul natural si sănătos din fructele preferate.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Storcator de suc multifuncțional - o necesitate în fiecare casă.
Constructia clasica a cupolei asigură o stoarcere eficientă.
Puteți stoarce lămâi, portocale si alte fructe citrice.
Performanță inalta fără pierderi de valoare nutritivă.
Recipientul unde se scurge sucul este echipat cu un canal de scurgere pentru turnare ușoară.
Dimensiuni: 10x 10 x14cm
Alimentare: 4 x 1.5V baterii AA
Culoare: alb.
Capacitate: 250 ml

Producator:ApartCod:SRVT2-AG477

Poti comanda online produsul Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG477 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG477 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Storcator electric de fructe pe baterie capacitate 250ml

Comanda cu incredere