Brand: Mesko
ADL-MS 4073

Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l

60.00 lei

+
Storcator Electric de Citrice Mesko, Putere 40W, Capacitate 0,5L
Storcator Electric de Citrice Mesko, Putere 40W, Capacitate 0,5L

Storcator de citrice estetic cu o putere de 40 W. Vă permite să preparați eficient suc proaspăt de la lămâi, portocale și grapefruit (citrice). Plasat pe o cană, filtrul oprește pulpa și semințele, protejându-le împotriva pătrunderii în suc. Datorită rotației bidirecționale, fructul este stors "pana la ultima picătură". Comoditatea de utilizare este asigurată prin conectarea automată a aparatului la apăsarea și oprirea acestuia atunci când se scoate fructul. Capacul cu protecție previne stropirea sucului pe masa sau in bucătărie. Storcătorul are o cană de 0,5 L, ceea ce face posibilă prepararea sucului pentru 2 persoane. Avantajul storcatorului este marimea sa, ceea ce il face usor de depozitat.

Specificatii tehnice:
-Funcția de pornire / oprire automată.
-Rotația la dreapta și la stânga.
-Capac cu protecție.
-Un filtru pentru celuloză.
-Capacitate cana / recipient suc: 500ml.
-Putere: 40W.
-Alimentare: 230V ~ 50H.

Producator:MeskoCod:ADL14-MS 4073

Poti comanda online produsul Storcator Electric de Citrice Mesko, Putere 40W, Capacitate 0,5L la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 4073 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 4073 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Storcator electric de citrice mesko, putere 40w, capacitate 0,5l

Comanda cu incredere