Brand: Eldom
LDM-CW100

Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri

182.00 lei

+
Storcator Electric de Citrice Eldom Profesional, Putere 160W, 2 Conuri Stoarcere, Functie Antipicurare, Gri
Storcator Electric de Citrice Eldom Profesional, Putere 160W, 2 Conuri Stoarcere, Functie Antipicurare, Gri

Dispozitivul este potrivit pentru toate tipurile de citrice, din care puteți stoarce sucuri delicioase și proaspete. Echipat cu doua capete (conuri) de dimensiuni diferite, un opritor de antipicurare si un rezervor cu o capacitate de 400 ml.
Dispozitivul este foarte ușor de utilizat și curățat. Se poate spala in masina de spalat vase.
Caracteristici:

- destinate tuturor tipurilor de citrice;
- 2 conuri de dimensiuni diferite;
- braț de stoarcere;
- rezervor de suc cu o capacitate de 400ml;
- opritor de antipicurare;
- permite sa ajustati densitatea sucului;
- carcasă compactă;
- ușor de utilizat;
- carcasă din plastic rezistent;
- putere nominală: 125W, max. 160W

Producator:EldomCod:LDM2-CW100

Poti comanda online produsul Storcator Electric de Citrice Eldom Profesional, Putere 160W, 2 Conuri Stoarcere, Functie Antipicurare, Gri la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-CW100 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-CW100 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Storcator electric de citrice eldom profesional, putere 160w, 2 conuri stoarcere, functie antipicurare, gri

Comanda cu incredere