Brand: Esperanza
ESPZ-EKJ002

Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w

129.00 lei

+
Storcator de Fructe Esperanza, 2 Viteze, Capacitate Recipient 450ml, Putere 500W

Cu storcatorul de fructe Esperanza, puteti incepe ziua cu o porție de vitamine sănătoase din sucul preparat acasă.

Cu acesta puteti obtine sucuri din fructe si legume proaspete, rapid și eficient ori de câte ori doriți.

Are capacitatea sa stoarca sucul si din fructe si legume intregi.

Fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Cu filtrul special si numarul de rotatii de 21.000 de rotații pe minut , veți face sucuri mult mai sănătoase și mai nutritive.

Storcătorul are un recipient de resturi de 1500 ml și un recipient transparent cu separator de spumă de 450 ml.

Utilizarea si intretinerea acestui tip de dispozitiv nu a fost niciodată mai ușoară.

Mecanismul de protectie a picaturilor va lăsa locul in bucatarie curat și uscat.

Este esențial în bucătărie pentru cei care își apreciază propria sănătate și a celor dragi.Putere: 500W

Capacitate recipient resturi: 1500ml

Capacitate recipient suc: 450ml

2 trepte de viteză: pentru fructe moi și tari

Diametrul alimentatorului: 65mm

Protecție împotriva picăturilor

Sistem încorporat de siguranță pentru a preveni activarea accidentală

Protecția împotriva supraîncălzirii


Alimentare: 230V

Frecvență: 50 Hz

Lungimea cablului de alimentare: 115cmÎnălțimea dispozitivului: 30cm

Material: plastic de înaltă calitate, oțel inoxidabilPoti comanda online produsul Storcator de Fructe Esperanza, 2 Viteze, Capacitate Recipient 450ml, Putere 500W la pretul de 129lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 129.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 129.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 129.00 lei cat costa produsul cu codul ESPZ-EKJ002 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ESPZ-EKJ002 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Storcator de fructe esperanza, 2 viteze, capacitate recipient 450ml, putere 500w

Comanda cu incredere