Brand: Adler
ADL-AD 4123

Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro

214.00 lei

+
Storcator de Fructe Adler, Putere 800W, 2 Viteze, Anti-Picurare, Maro
Storcator de Fructe Adler, Putere 800W, 2 Viteze, Anti-Picurare, Maro

Sucul de fructe și legume este una dintre cele mai sănătoase băuturi pe care le putem pregăti pentru noi și pentru cei dragi. Aceasta este cea mai simplă modalitate de a vă oferi vitamine și minerale de care avem nevoie mai ales în timpul toamnei și a iernii. Chiar și cei mai tineri membri ai familiei noastre vor aprecia sucul delicios de mere!

Simplitatea și comoditatea într-un singur produs
Elementele cele mai importante ale dispozitivului sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dispozitivul este echipat cu o sită cu ochiuri mici, care vă permite să preparați un suc plin de vitamine. Marele avantaj al produsului nostru este faptul că are un alimentator foarte mare pentru fructe și legume întregi, ceea ce face timpul de pregătire a sucului dvs. preferat mai scurt!

Eficiență ridicată și siguranță
Puterea de 800 W permite prepararea rapidă a sucului. Doar câteva secunde și puteți stoarce cu ușurință sucul din mere, morcovi și alte fructe și legume.

Specificatii:
- Putere 800 W;
- Doua trepte de viteza;
- Din otel inoxidabil;
- Orificiu mare (75 mm ) de alimentare cu fructe/legume
- Sistem anti- picurare;
- Colector pulpa cu capacitate de 2.5 L;
- Baza stabila, antialunecare;
- Curatare rapida si usoara;
- Se poate spala in masina de spalat vase;
- Culoare maro.

Producator:AdlerCod:ADL20-AD 4123

Poti comanda online produsul Storcator de Fructe Adler, Putere 800W, 2 Viteze, Anti-Picurare, Maro la pretul de 214lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 214.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 214.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 214.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 4123 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 4123 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Storcator de fructe adler, putere 800w, 2 viteze, anti-picurare, maro

Comanda cu incredere