Brand: Severin
LDM-CP3536

Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb

97.00 lei

+
Storcator de Citrice Severin cu Maner si Capac de Protectie, 25W, 750 ml, 2 Conuri, functie reverse, Alb

Storcator de Citrice Severin cu Maner si Capac de Protectie, 25W, 750 ml, 2 Conuri, functie reverse, AlbCu un design ergonomic storcatorul de citrice nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. Puteti prepara sucuri proaspete pentru un mic dejun sanatos.
Se poate spala in masina de spalat vase. Picioare anti-alunecare pentru o functionare optima.


- Putere 25W
- Tip accesoriu: Presă/storcator de citrice;
- Se poate spala in masina de vase;
- Picioare anti-alunecare;
- 2 conuri detasabile pentru stoarcere cu diametre diferite;
- un recipient mare de suc (750 ml);
- rotativ în ambele direcții, pentru a optimiza stoarcerea
- recipient cu mâner și capac;
- cablu se poate depozita;
- culoare alb.
Producator:SeverinCod:LDM2-CP3536

Poti comanda online produsul Storcator de Citrice Severin cu Maner si Capac de Protectie, 25W, 750 ml, 2 Conuri, functie reverse, Alb la pretul de 97lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 97.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 97.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 97.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-CP3536 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-CP3536 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w, 750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Storcator de citrice severin cu maner si capac de protectie, 25w,  750 ml, 2 conuri, functie reverse, alb

Comanda cu incredere