Brand: IsoTrade
MXY-1581

Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru

28.00 lei

+
Sticluta Dispenser pentru Parfum Ideala pentru Calatorii, Capacitate 5ml, Culoare Albastru
Sticluta Dispenser pentru Parfum Ideala pentru Calatorii, Capacitate 5ml, Culoare Albastru

Caracteristici:
-constructie solida.
-acceptată de companiile aeriene în bagajul de mână.
-pulverizatorul se închide cu capacul inclus.
-indicator de capacitate - decupare transparentă.

SPECIFICAȚII:
-culoare: albastru.
-capacitate: 5 ml (aproximativ 60 de pulverizari).
-dimensiuni (lungime / lățime): 8.5x1.75cm.
-greutate: 12g.

Pulverizator de călătorie pentru parfumuri (cu o capacitate de 5 ml). Datorită acestui fapt, puteți avea parfumul dvs. preferat întotdeauna cu dvs. Pur și simplu toarnă parfumul în atomizor.

Fabricat solid (aluminiu + plastic), acceptat de companiile aeriene în bagajele de mână . Recipientul este la îndemână și discret - il puteți lua întotdeauna cu dvs. Datorită carcasei din aluminiu, nu trebuie să vă faceți griji că se sparge sticla de parfum.

Pentru a umple pulverizatorul, scoateți capacul - introduceți parfumul și inserția tubului vizibil în orificiul din partea inferioară a pulverizatorului. În câteva mișcări, pulverizatorul va fi umplut cu parfumul preferat!

Notă: Puteți umple recipientul numai cu parfumuri cu capat de pulverizare.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-1581

Poti comanda online produsul Sticluta Dispenser pentru Parfum Ideala pentru Calatorii, Capacitate 5ml, Culoare Albastru la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1581 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1581 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sticluta dispenser pentru parfum ideala pentru calatorii, capacitate 5ml, culoare albastru

Comanda cu incredere