Brand: GoodHome
MSTR-GB-5032Y

Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere

200.00 lei

+
Stepper Fitness Multifunctional cu Afisaj LCD, Computer si 2 Corzi Expandere
Stepper Fitness Multifunctional cu Afisaj LCD, Computer si 2 Corzi Expandere

Stepper-ul GOODHOME este o alegere excelenta pentru persoanele care au grija de aspectul si starea lor. Datorită dispozitivului nostru, veți putea avea grijă de formele dvs. pe tot parcursul anului! Confort, practic, usor de utilizat - ideal pentru gimnastică acasă.
Datorită ecranului LCD veți putea urmări rezultatele exercițiilor dvs., cum ar fi: distanța parcursă, viteza, caloriile arse și multe altele.

Sistem TWIST:
Este o tehnologie patentată, datorită căreia stepperul funcționează în două planuri în același timp: în sus și în exterior și în interior. Accelereaza arderea grăsimilor și a celulitei.

AFISAJ DISPLAY:
-TIMP - Memorarea timpului de exercitii.
-REPS / MIN - Monitorizarea pașilor pe minut în timpul antrenamentului.
-CNT - contorul pas în timpul exercițiului.
-CAL - Contor de calorii arse în timpul exercițiilor fizice.
-SCAN FUNCTION.
-O prezentare automată a tuturor informațiilor.

2 EXPANDERE:
-Extensiile elastice (legături) vă permit să instruiți părțile superioare ale corpului.
-Greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg.
-Greutatea stepper: 5 kg
-Lungimea totală: 40 cm.
-Lățimea totală: 40 cm.
-Înălțime totală: 23 cm.
-Dimensiuni pachet: 50 x 50 x 30 cm.
-Pad pentru picioare anti-alunecare: DA.
-Expandere: DA.
-Computer: DA.

Producator:GoodHomeCod:MSTR2-GB-5032Y

Poti comanda online produsul Stepper Fitness Multifunctional cu Afisaj LCD, Computer si 2 Corzi Expandere la pretul de 200lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 200.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 200.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 200.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-GB-5032Y nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-GB-5032Y atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Stepper fitness multifunctional cu afisaj lcd, computer si 2 corzi expandere

Comanda cu incredere