Brand: Palmonix
APT-ZG4

Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data

50.00 lei

+
Statie Meteo Wireless Multifunctionala cu Afisaj LCD Iluminat, Ceas cu Alarma, Temperatura, Umiditate, Data
Statie Meteo Wireless Multifunctionala cu Afisaj LCD Iluminat, Ceas cu Alarma, Temperatura, Umiditate, Data

Caracteristici
-Stație meteoro modernă și atractivă, cu un ecran LCD cu luminozitate mare.
-Funcțiile de bază ale dispozitivului: măsurarea temperaturii și a umidității interne, ceasul cu alarma, calendar, prognoza meteo.
-Foarte estetic, aspect modern - un plus față de echipamentul fiecărui apartament.
-Stația poate fi așezată pe orice suprafață plană sau prinsa pe perete.
-O idee interesantă de cadou practic pentru toată lumea.

Specificații:
-Ecran: 2.7.
-Lumina de fundal: albastru.
-Măsurarea temperaturii interne (A° C sau A° F).
-Măsurarea umidității interne (% RH).
-Temperatura internă: -9,9 A° C până la + 60 A° C.
-Memorarea măsurătorilor minime și maxime.
-Măsurarea umidității: de la 20% la 99%.
-Calendar (zi, lună, an, zile ale săptămânii).
-Prognoza meteo grafică.
-Indicator nivel de confort.
-Ceas cu alarmă.
-Alimentare baterie: 2 x R3 / AAA.
-Dimensiuni: 136 x 80 x 20 mm.

Producator:PalmonixCod:APT16-ZG4

Poti comanda online produsul Statie Meteo Wireless Multifunctionala cu Afisaj LCD Iluminat, Ceas cu Alarma, Temperatura, Umiditate, Data la pretul de 50lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 50.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 50.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 50.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZG4 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZG4 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Statie meteo wireless multifunctionala cu afisaj lcd iluminat, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data

Comanda cu incredere