Brand: Maclean
CTR-GB148B

Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru

86.00 lei

+
Statie Meteo Wireless cu Ceas Digital, Afisaj Umiditate, Temperatura, Data, Culoare Negru

Statie Meteo Wireless cu Ceas Digital, Afisaj Umiditate, Temperatura, Data, Culoare NegruStatie meteo wireless cu ceas digital, indica umiditate, temperatura, data, culoare NegruStatie meteo wireless cu ceas digital DCF IN / OUT indica umiditate, temperatura, data, culoare Negru

Stație meteo modernă de înaltă calitate , cu afișaj ușor de citit și senzor de temperatură și umiditate, fără fir.
Funcționalitate:
Pe afișajul color lizibil, împreună cu informații despre temperatura și umiditatea curente, veți găsi printre altele indicatorul nivelului de confort, prognoza meteo, ceasul și calendarul.
Sistemul DCF
Stația se sincronizează cu ceasul atomic din Frankfurt în fiecare zi, astfel încât ceasul încorporat arată întotdeauna ora exactă.Specificații tehnice:
Stația meteo fără fir DCF:
-Ceas controlat de DCF (sincronizare automată a timpului).
-Interval de măsurare a temperaturii interne: 0-50 A° C
-Domeniu de măsurare a umidității: 20-90%
-Prognoza meteo grafică
-Temperatură alternativă în A° C sau A° F
-Indice de confort
-Timp opțional în format 12/24 oră

Setul conține:
-Stație meteo GB148B
-Senzor extern
-Manual de utilizareProducator:MacleanCod:CTR3-GB148B

Poti comanda online produsul Statie Meteo Wireless cu Ceas Digital, Afisaj Umiditate, Temperatura, Data, Culoare Negru la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-GB148B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-GB148B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Statie meteo wireless cu ceas digital, afisaj umiditate, temperatura, data, culoare negru

Comanda cu incredere