Brand:
CTR-URZ0859

Statie meteo gb521b util procasa

173.00 lei

STATIE METEO GB521B Util ProCasa
STATIE METEO GB521B Util ProCasa

Descriere:
Stație meteo wireless si sincronizare ora DCF si model GB521B si culoare neagra

Principalele caracteristici:
- Portiune separata pe ecran pentru masurari in interior si in exterior
- Afișaj cu LED cu iliminare din spate (oprire automata dupa 5 secunde)
- Senzor telecomandã fãrã fir (emițãtor)
- Frecventa emisie senzor extern: 433 si 92 MHz
- Distanta de transmisie wireless de pânã la 60 m
- Ceas controlat DCF
- Ecran color
- Meteo - pictograme indicatoare de tendințã de evolutie a vremii

Specificații:
Actualizare ora prin DCF si cu posibilitatea de setare manuala a orei
Calendar pana in anul 2099
Afisare data zi ziua saptamanii
Timp în format opțional 12/24 h
Funcția automatã de amânare alarma (snooze)
Zilele sãptãmânii în 7 limbi: englezã si germanã si italianã si francezã si spaniolã si olandezã și danezã
Mãsurarea temperaturii:
- interior: 0 ... 50 A°C (32/122 A°F)
- exterior: -20/60 A°C (-4 / 140 A°F)
Temperatura afisata în A°C sau A°F

Inclus in colet:
Stație meteo
Senzor exteriorColectia cuprinde in mare produse utile si accesibile dintr-o gama diversificata: Casa si bucatarie, Electrocasnice, Electronice, Gadgeturi, Ingrijire personala, Sanatate si frumusete, Scule, precum si multe alte accesorii de uz casnic. Va invitam la cumparaturi in mall-ul online al familiei tale, produse de tot felul pentru toate categoriile de clienti. Articole utile si inovatoare pentru toate domeniile de activitate, ieftine si bune pentru a indeplini orice sarcina.


Produse de calitate importate din Uniunea Europeana.


 


De asemenea, aceasta gama de produse este ideala si pentru idei de cadouri pentru cei dragi sau diverse evenimente. Veti descoperi produse interesante la preturi bune. In loc sa va prezentati cu un cadou gen parfum care nu stiti daca ii place sau cu un obiect vestimentar de care nu sunteti sigur ca il incape sau se potriveste stilului pe care il adopta, cumparati si oferiti, spre exemplu, produse practice si utile pentru casa sau gradina sau alte cadouri originale pentru barbati si femei. Poftiti la cumparaturi!Cod:LCPL-URZ0859

Poti comanda online produsul STATIE METEO GB521B Util ProCasa la pretul de 173lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Statie meteo gb521b util procasa , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Statie meteo gb521b util procasa poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 173.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Statie meteo gb521b util procasa prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 173.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 173.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-URZ0859 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Statie meteo gb521b util procasa se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-URZ0859 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Statie meteo gb521b util procasa , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Statie meteo gb521b util procasa a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Statie meteo gb521b util procasa

Comanda cu incredere